Ο Φεβρουάριος είναι ο τελευταίος μήνας του χειμώνα, εκείνος που μάς συνδέει με την άνοιξη και η εποχή που οι αμυγδαλιές ανθίζουν! Με αφορμή τις πρώτες εικόνες από ανθισμένες αμυγδαλιές διαβάζεις ένα μικρό αφιέρωμα στο λατρεμένο αμύγδαλο. Το αμύγδαλο είναι ένα θρεπτικό σνακ, γεμάτο βιταμίνη Ε, έχει καλά λιπαρά, αντιοξειδωτικά, μάς γεμίζει ενέργεια, χωρίς πολλές θερμίδες - κάτι που το κάνει ιδανικό για τις ημέρες που προσέχουμε τη διατροφή μας. Επίσης, είναι πλούσιο σε παλμιτικό, ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ, σημαντικά για τις τονωτικές τους ιδιότητες στην επιδερμίδα, καθώς και ιχνοστοιχεία όπως ο ψ...