ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΩΣ 2 ΚΙΛΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 2714332
-32% VERSION - Peptide Face Cream 50mL Αντιγήρανση 35+

Εφαρμόστε το προϊόν στο πρόσωπο και τον λαιμό. Χτυπήστε ελαφρά με τις άκρες των δακτύλων, για να απορροφηθεί εντελώς η κρέμα. Για μέγιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιείστε το προϊόν, πρωί και βράδυ. Η συνεχιζόμενη εφαρμογή της κρέμας καταλήγει σε πιο σφιχτό και πιο νεανικό δέρμα.
Σημείωση: Φυλάξτε το προϊόν σε δροσερό μέρος το καλοκαίρι.

Τα μεταφορικά έξοδα αλλάζουν ανάλογα από την περιοχή που θα σταλεί το δέμα και είναι τα εξής:
 
 
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΟΣΤΟΣ
Εντός Αττικής 2 €
Εκτός Αττικής ( Υπόλοιπη Ελλάδα ) 3 €
 
Εάν ο τρόπος πληρωμής που θα επιλέξετε στο τέλος της παραγγελίας σας είναι 'ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ' τότε στα μεταφορικά έξοδα προστίθεται και το κόστος της αντικαταβολής που ανέρχεται στο 1 €.

ΟΙ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ-ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΡΦΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΕ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 2€ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ! (ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΑΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ-ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ)

ΝΕΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ – ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ – LIFTING ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Peptide Face Cream, συνδυασμός πεπτιδίων, αντιοξειδωτικών και ενυδατικών μέσων, που δρουν σε συνεργασία για να δημιουργήσουν αντιρυτιδικά, ενυδατικά και “face-lifting” αποτελέσματα.

Αντιρυτιδική και συσφικτική (Lifting) κρέμα με πεπτίδια

 1. ρυτίδες, σκληρό και ξηρό δέρμα
 2. γερασμένο και πρόωρα γερασμένο δέρμα

Μειώνει και προλαμβάνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενεργοποιώντας την παραγωγή νέων δερματικών κυττάρων. Συσφίγγει και τονώνει τους χαλαρωμένους ιστούς του προσώπου, με το να αυξάνει την σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Οι πρωτοποριακές δραστικές ουσίες της Peptide Face Cream, συστατικά του δέρματος, διεισδύουν μέσα στο χόριο, διεγείρουν τα κύτταρα ώστε να παράγουν ενδογενή προϊόντα βοηθώντας έτσι το δέρμα να αποκαταστήσει τον λιπώδη ιστό του ενώ ταυτόχρονα προκαλούν σύσφιξη στην επιδερμίδα που γίνεται λεία. Σύντομα, αυξάνεται το πάχος της επιδερμίδας και η κουρασμένη/ χαλαρή όψη του προσώπου εμφανίζει ορατή βελτίωση.

Μετά την ηλικία των 40 ετών, η παραγωγή του κολλαγόνου μειώνεται κατά 1% ετησίως ενώ μετά την ηλικία των 45 ετών, χάνονται σημαντικές ποσότητες κολλαγόνου λόγω του ότι μειώνεται η λειτουργία των ινοβλαστών. Είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε το δέρμα να αποκαταστήσει το λιπώδη ιστό του για να διατηρηθεί η νεανική όψη του προσώπου.
Αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα με πεπτίδια - εντατικής θεραπείας. 
Για πρόσωπο και λαιμό
Κρέμα ημέρας και νύχτας. - για όλους τους τύπους δέρματος

Ηλικιακή ομάδα: απευθύνεται σε ηλικίες 40 ετών και άνω

 • για πρόληψη και θεραπεία των ρυτίδων photo-ageing
 • για ρυτίδες, σκληρό και ξηρό δέρμα
 • για γερασμένο και πρόωρα γερασμένο δέρμα
 • για ανόρθωση και αύξηση της σφριγηλότητας του δέρματος

Συστατικά:


Το κλειδί για τα επαναστατικά αποτελέσματα της PEPTIDE FACE Cream βρίσκεται:

 • Στην υψηλή συγκέντρωση τεσσάρων ισχυρών Πεπτιδίων, φυσικής προέλευσης, Oligopeptide-20, Copper peptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-3 και Acetyl Hexapeptide-8. Το Oligopeptide-20, Copper peptide-1 και Palmitoyl Pentapeptide-3, αυξάνουν το πάχος του δέρματος και βελτιώνουν σημαντικά την εμφάνιση του κουρασμένου και γερασμένου δέρματος, ενώ το Acetyl Hexapeptide-8 βοηθάει εμφανώς στην μείωση του βάθους και του μεγέθους των ρυτίδων.
 • Στην υψηλότερη συγκέντρωση 40%, Yαλουρονικού Οξέος, (σταθεροποιημένο μη ζωικής προέλευσης), για άμεση και μακράς διάρκειας ενυδάτωση.
 • Στο D.M.A.E. 3%, με φυσική προέλευση, ανώτερο θρεπτικό συστατικό, που αναγνωρίζεται για τις ιδιότητές του για «λίφτινγκ προσώπου» - συσφίγγει και τονώνει τους χαλαρωμένους ιστούς του προσώπου.

ΔΡΑΣΗ ΚΥΡΙΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ - Πεπτίδια

Πεπτίδια: παρασκευάζονται από ανεξάρτητα αμινοξέα που ενώνονται μεταξύ τους με πεπτιδικούς δεσμούς. Αυτά ταξινομούνται σε ολιγοπεπτίδια (2 έως 10 αμινοξέα) και πολυπεπτίδια (10 έως 100 αμινοξέα). Η επίδραση των μιμητικών πεπτιδίων μοιάζει με τους ακέραιους αυξητικούς παράγοντες ή υπάρχει φυσιολογικά μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Τα ολιγοπεπτίδια και τα πολυπεπτίδια παίζουν σημαντικό ρόλο ως αυξητικοί παράγοντες ή κυτοκίνες. Τα πεπτίδια τοποθετούνται στην βιομηχανία της φροντίδας του δέρματος ως «επικοινωνοί», διαγράφουν την εντολή της γήρανσης και δίνουν την εντολή να επιδιορθωθεί το κυκλοφορικό δίκτυο του δέρματος. Η τεχνολογία των πεπτιδίων αποδεικνύει την αξιοθαύμαστη ικανότητά τους να διαπερνούν το δέρμα χωρίς να δημιουργούν ερυθρότητα ή ερεθισμό. Μεγιστοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου με το να διεγείρουν την αύξηση των κυττάρων κολλαγόνου, που έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των λεπτών γραμμών και την αύξηση της σφριγηλότητας του δέρματος και του τόνου.

Oligopeptide-20: ανήκει στην κατηγορία των Growth Factor Mimicking Peptides. Ιn vitro αποδείχθηκε ότι:

 • αυξάνει το ρυθμό πολλαπλασιασμού των κερατινοκυττάρων και των ινοβλαστών.
 • αυξάνει τη σύνθεση κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος από τους ινοβλάστες και τα κερατινοκύτταρα.
 • μειώνει το ρυθμό απόπτωσης και αυξάνει την προσκολλητική ικανότητα των κυττάρων, ενώ βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.
 • Ιn vivo αποδείχθηκε ότι προσλαμβάνεται καλά από την επιδερμίδα και το δέρμα.

Χρησιμοποιείται σε συγκέντρωση 4-8 ppm στην παρασκευή αντιρυτιδικών προϊόντων.

Palmitoyl Pentapeptide-3: ανήκει στα πεπτίδια που προάγουν την παραγωγή των εξωκυτταρικών συστατικών της θεμελιώδους ουσίας (Extracellular Components Matrix-ECMs). To πενταπεπτίδιο που αποτελείται από την αμινοξική αλληλουχία λυσίνη-θρεονίνη-θρεονίνη-λυσίνη-σερίνη (KTTKS) αποτελεί τμήμα του προκολλαγόνου και έχει αποδειχθεί, ότι διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου σε καλλιέργεια ινοβλαστών. Όταν εφαρμόζεται τοπικά, κατά τη διάρκεια του χρόνου, αυξάνει εμφανώς το πάχος του δέρματος και βελτιώνει σημαντικά την όψη της κουρασμένης και γερασμένης επιδερμίδας. Επειδή το πεπτίδιο ΚΤΤΚS είναι πολικό και παρουσιάζει δυσκολία απορρόφησης από το δέρμα, στα καλλυντικά προϊόντα χρησιμοποιείται το αμίδιο του πεπτιδίου με παλμιτικό οξύ, το παλμιτοϋλο-πενταπεπτίδιο (pal-KTTKS). Το pal-KTTKS προάγει in vitro και in vivo τη σύνθεση του κολλαγόνου ενώ παρουσιάζει και ικανοποιητική διαδερμική απορρόφηση. Η τρίμηνη τοπική εφαρμογή, σε υγιείς εθελοντές, κρέμας με συγκέντρωση 3 ppm σε pal-KTTKS, επιφέρει σημαντική μείωση του βάθους, του όγκου και του μήκους των ρυτίδων. Το Παλμιτικό Πενταπεπτίδιο - 3 είναι ένα από τις πιο αποτελεσματικές πρώτες ύλες διαθέσιμες, στην κοσμετική επιστήμη, ως αντιγηραντικά προϊόντα. Ενσωματώνεται σε αντιρυτιδικά προϊόντα σε συγκέντρωση 3-8 ppm.

Copper tripeptide-1 [GHK-Cu] (χαλκός): είναι παρόν σε κάθε κύτταρο του σώματός μας και είναι ουσιώδης θρεπτικός παράγοντας για την ενδυνάμωση και την πρόσθεση ελαστικότητας στο δέρμα, στην αγγείωση του δέρματος και στον συνδετικό ιστό. Ο χαλκός αναφέρεται συχνά ως το πιο αποτελεσματικό προϊόν αναγέννησης του δέρματος. Επιταχύνει την επιδιόρθωση του ιστού με την διέγερση του σχηματισμού των γλυκοσαμινογλυκανών (GAGs) και την σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Ανήκει στα πεπτίδια που προάγουν την παραγωγή των εξωκυτταρικών συστατικών της θεμελιώδους ουσίας (Extracellular Components Matrix- ECMs). Ιn vivo το σύμπλοκο GHK-Cu2+ αυξάνει τη σύνθεση γλυκοζαμινογλυκανών, πρωτεογλυκανών και κολλαγόνου από τους ινοβλάστες και την ελαστικότητα του δέρματος. Παρατηρήθηκε επίσης ότι έχει ευνοϊκή επίδραση στη δραστηριότητα του ενζύμου SOD καθώς και στην αγγειογένεση. Σε μελέτες που έγιναν σε εθελοντές, αποδείχθηκε ότι κρέμα με το σύμπλοκο GHK-Cu2+ προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου περισσότερο από αντίστοιχες κρέμες που περιέχουν ασκορβικό οξύ ή ρετινόλη. Ενσωματώνεται σε αντιρυτιδικά και επουλωτικά προϊόντα σε συγκέντρωση 1-3 ppm.

Acetyl Hexapeptide-8: είναι ένα τοπικής εφαρμογής συστατικό που έχει επιστημονικά αποδειχθεί αποτελεσματικό στην μείωση των ρυτίδων και στην πρόληψη του σχηματισμού καινούργιων λεπτών γραμμών. Είναι ένα Εξαπεπτίδιο (έξι αμινοξέων φυσικής προέλευσης) που αποδεδειγμένα αναστέλλει δύο εσωτερικές διεργασίες που συνεισφέρουν τα μέγιστα στο σχηματισμό των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Καταρχήν το σύμπλεγμα SNARE, ένας φυσικός σχηματισμός πρωτεϊνών στο γερασμένο δέρμα, που διεγείρει νευροδιαβιβαστές, προκαλεί την σύσπαση των μυών του προσώπου, έτσι προκαλούνται ρυτίδες και γραμμές. Μετά, η υπερπαραγωγή και απελευθέρωση των κατεχολαμινών-ορμονών, όπως η αδρεναλίνη, που επιδρά στο συμπαθητικό νευρικό σύστημα και προκαλεί ρυτίδες μέσω της επαναλαμβανόμενης κίνησης των μυών του προσώπου. Με την αναστολή του συμπλέγματος SNARE και της υπερπαραγωγής των κατεχολαμινών, το δέρμα απαλύνεται και δεν σχηματίζονται ποτέ ξανά λεπτές γραμμές. Ο τρόπος που αυτό το πεπτίδιο λειτουργεί, μπορεί να συγκριθεί με την νευροτοξίνη botulism, που οδήγησε τους ερευνητές να συμπεράνουν ότι αυτό το συστατικό είναι ένα μη τοξικό, αντιρυτιδικό πεπτίδιο που αντιπροσωπεύει μια ασφαλή εναλλακτική λύση στις νευροτοξίνες botulism στην κοσμετική.

Hyaluronic Acid: είναι το υψηλότερο διαθέσιμο ποσοστό του 40%, Υαλουρονικού Οξέος σε προϊόντα, σταθεροποιημένο μη ζωικής προέλευσης. Το Υαλουρονικό Οξύ συχνά χρησιμοποιείται για την ιδιότητά του να «αναστρέφει» ή να σταματάει τη γήρανση. Σε νεότερες αναφορές θεωρείται ως το «κλειδί της πηγής της νεότητας». Είναι ένα φυσικό συστατικό που βρίσκεται σε μεγάλη αφθονία στο νεανικό δέρμα. Με το πέρασμα του χρόνου, παράγονται ελεύθερες ρίζες οξυγόνου κυρίως εξαιτίας της έκθεσης σε μολύνσεις και στον ήλιο, αποδομούνται και καταστρέφουν το Υαλουρονικό Οξύ. Στα πενήντα χρόνια μας υπολογίζεται ότι διαθέτουμε λιγότερο από το μισό Υαλουρονικό Οξύ από αυτό που είχαμε στα νεανικά μας χρόνια.

D.M.A.E. 3%: με φυσική προέλευση, ανώτερο θρεπτικό συστατικό που αναγνωρίζεται για τις ιδιότητές του για «λίφτινγκ προσώπου» - συσφίγγει και τονώνει τους χαλαρωμένους ιστούς του προσώπου. To D.M.A.E όταν αναμιγνύεται με θρεπτικούς και άλλους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και εφαρμόζεται τοπικά, μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του χαλαρωμένου δέρματος με το να δρα στο μικροσκοπικό διάστημα κάτω από το δέρμα εκεί όπου τα νεύρα δρουν στον υποκείμενο μυ. Όταν εφαρμόζεται τοπικά, αρχίζει να δουλεύει εντός μερικών λεπτών από τη στιγμή της εφαρμογής και η συσφικτική του δράση διαρκεί σχεδόν 24 ώρες. Η συνεχιζόμενη εφαρμογή του καταλήγει σε ορατά πιο σφιχτό δέρμα, οπουδήποτε αυτό (το D.M.A.E.) εφαρμόζεται. Ενισχύει επίσης, τη δράση των άλλων αντιοξειδωτικών και καταλήγει σε αύξηση της απαλότητας και μείωση των λεπτών ρυτίδων.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

VERSION - Peptide Face Cream 50mL

 • Κωδικός Προϊόντος: 13239
 • SKU: 13239
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 69,79€
 • 47,18€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 47,18€
Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο PHARMACYONAIR.GRΤο ηλεκτρονικό φαρμακείο pharmacyonair.gr είναι ένας online χώρος αγορών που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα και μάλιστα με την απαραίτητη διακριτικότητα που συχνά θα θέλατε να έχετε κατά την περιήγησή σας σε φυσικά καταστήματα! Είναι ένας διαδικτυακός χώρος που έχει σχεδιαστεί με λειτουργικό τρόπο, ώστε να περιηγείστε με άνεση και σας επιτρέπει να κάνετε συγκρίσεις ανάμεσα στα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε ή απλώς να ενημερωθείτε γι’ αυτά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα pharmacyonair.gr, καλύπτει με πληρότητα τις ανάγκες του χρήστη και προσφέρει:
 • Την δυνατότητα άμεσων αγορών 24ώρες το 24ωρο
 • Πλήρη ενημέρωση για τα διατιθέμενα προϊόντα μέσω έγκυρων και λεπτομερών περιγραφών
 • Ποικιλία προϊόντων για τον άνδρα, την γυναίκα και το παιδί
 • Ευκολία περιήγησης
 • Ασφάλεια αγορών
 • Ποιοτικά είδη σε προσιτό και συμφέρον κόστος
Περιηγηθείτε στο online φαρμακείο pharmacyonair.gr για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας απλά και μόνο με ένα κλικ!

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€ και έως 2 κιλά

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση καθημερινά 9:00-16:00 στο 2102714332 

Δυνατότητα παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα

5 διαφορετικοί διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής