Τρόποι Πληρωμής

1)      Μέσω Paypal

Εξαργυρώστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά με τον ασφαλέστερο τρόπο παγκοσμίως.
 

  • Το ηλετρονικό μας κατάστηματα δεν μαθαίνει ποτέ τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, άρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για θέματα αναξιοπιστίας απέναντι μας.
  • Το ότι το Paypal έχει δεχθεί να συνεργαστεί με το e-shop μας είναι μία ακόμα ένδειξη αξιοπιστίας. Διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα κατά της απάτης και προστατεύει τους καταναλωτές από τις κακοτοπιές.
  • Δεν χρειάζεται να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας ξανά και ξανά. Απλά κάνετε login στο paypal αμέσως μετά το checkout και τελειώσατε.


2)      Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για το κόστος της παραγγελίας σας είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5035-031235-037

EUROBANK Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0058.14.0200172216  

                       IBAN: GR9502600580000140200172216

Απαραίτητη είναι η δήλωση του αριθμού παραγγελίας που σας έχει δοθεί με την ολοκλήρωσή της. Στη συνέχεια, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο τμήμα πωλήσεων με fax στο 210 2795815 ή με email: sales@pharmacyonair.gr. Μόλις λάβουμε το αντίγραφο, θα αποστείλουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση χρήσης webbanking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο sales@pharmacyonair.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

 

3)      Αντικαταβολή

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με μετρητά κατά την παράδοση της, από την μεταφορική, στον χώρο σας. Σύμφωνα με το νόμο ποσά άνω των 1500 ευρώ ( χιλίων πεντακοσίων ) εξοφλούνται μόνο με τους εξής τρόπους:

• Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό του pharmacyonair.gr

•Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

 

4)      Πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα pharmacyonair.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, και Diners η χρέωση των οποίων μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά. Υπάρχει προστασία των συναλλαγών από τα ανώτατα συστήματα ασφαλείας ( SSL– 128 bitκαι ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc. ) ώστε να μην ανησυχείτε για διαρροή περουσιακών στοιχείων.

Απαραίτητη είναι η συμπλήρωση όλων των στοιχείων ( αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης ) καθώς για την δική σας ασφάλεια να είστε παρών κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητα και την πιστωτική σας κάρτα.

 

5)      Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας, θα ειδοποιηθείτε άμεσα για το χρόνο παραλαβής σας από το κατάστημά μας. ( εντός 1-2 εργάσιμων ημερών ). Η παραλαβή από το κατάστημά μας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο τις ώρες λειτουργίας του φαρμακείου.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούμε να εκδώσουμε απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Στην δεύτερη περίπτωση ( που αφορά ελέυθερους επαγγελματίες ή εταιρίες ) είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των παρακάτω: Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Επωνυμία, Διεύθυνση και Επάγγελμα


Για παραγγελίες άνω των 40 Ευρώ, τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.