Πως να επιλέξετε το κατάλληλο αντηλιακό;


Μπορεί οι χρυσαφί ακτίνες του ήλιου να προσφέρουν ένα υπέροχο μπρούτζινο χρώμα, να προδιαθέτουν για πολλές βουτιές και να ξεγελούν κάνοντάς σας να παραμένετε πολύ ώρα κάτω από το πέπλο του, παρόλα αυτά ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε, καπέλο, γυαλιά ηλίου και το αντηλιακό μας. 

Πως θα επιλέξετε το κατάλληλο αντηλιακό για ένα υγιές μαύρισμα, χωρίς να καίγεστε;

Διαλέξτε τον σωστό δείκτη!

5-10 SPF: Αν το δέρμα σας είναι μελαμψό και μαυρίζει εύκολα, χωρίς να κοκκινίζει, τότε ένας δείκτης που δεν ξεπερνάει το δέκα είναι η καλύτερη επιλογή σας. 

10-15 SPF: Για επιδερμίδα που είναι ανθεκτική στον ήλιο και μαυρίζει εύκολα.

15-20 SPF: Αν έχετε ένα ευαίσθητο δέρμα που παθαίνει συχνά εγκαύματα.

20-50 SPF: Αν το δέρμα σας είναι πολύ ανοιχτόχρωμο, δεν μαυρίζει και παράλληλα παθαίνει συχνά εγκαύματα, τότε ο δείκτης πρέπει να είναι αρκετά υψηλός. Αποκτήστε με -33% το Sun Lait Delicieux Haute Protection, της NUXE.

Ξεχωρίστε τον τύπο του δέρματός σας

Για ακμή: Τα ακνεϊκά δέρματα, υποφέρουν από πολλές αλλεργίες, γι’ αυτό πρέπει το αντηλιακό προσώπου να είναι απαλλαγμένο από συντηρητικά ή αρώματα. Σύμφωνα με εργαστηριακούς ελέγχους η σειρά Ac Norm της Frezyderm προσφέρει το Hydra Screen, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και πάνω από την κρέμα της εκάστοτε θεραπείας. Βρείτε το εδώ 

Για ξηρότητα: Σε ένα ξηρό δέρμα, η ενυδάτωση προέχει πάνω απ΄όλα. Η λανολίνη και τα διάφορα έλαια είναι μερικά Αγοράστε προβολές στο YouTube από τα συστατικά που χρειάζεται το ξηρό πρόσωπο και σώμα. Η top επιλογή σας είναι η επιλογή ενός αντηλιακού που να περιέχει γιαούρτι. Βρείτε εδώ το KORRES Γιαούρτι SPF20.

Για πανάδες: Οι πανάδες μπορεί να επιδεινωθούν κάτω από τον ήλιο, γι’ αυτό είναι απαραίτητο ένα αντηλιακό, που να προστατεύει. Πολλές γυναίκες δοκίμασαν την αντηλιακή κρέμα Apivita για τις πανάδες . Εσείς;»

3+1 συμβουλές για την έκθεσή σας στον ήλιο:

1. Αποφύγετε την έκθεση τις ώρες 11.00-16.00 όπου η ηλιακή ακτινοβολία είναι έντονη

2. Μην ξεχνάτε να ανανεώνετε το αντηλιακό σας μετά από πολύωρη έκθεση ή μετά από κάθε βουτιά 

3. Αγοράστε αντηλιακό με τον κατάλληλο δείκτη, όπως προαναφέραμε

4. Πριν απλώσετε το γαλάκτωμά σας, φροντίστε ώστε η επιδερμίδα σας να είναι στεγνή για πιο εύκολη απορρόφηση

Μείνετε συντονισμένοι στο Pharmacyonair για τις super προσφορές του καλοκαιριού!


Σχόλια
Γράψτε Σχόλιο